Finn den beste belysningen til romantiske kvelder

 Når vi skal ha en litt ekstra koselig kveld sammen, er det fint å tenke på alle elementene som spiller inn på stemningen. Og noe som er veldig selvfølgelig, men som man ofte glemmer er belysningen. Belysning er nemlig en av de mest virkningsfulle måtene å skape en stemning på. Her får du noen tips i forhold til hvordan du kan sørge for at belysningen legger opp til litt ekstra romantikk. 

Det er mange små ting man kan gjøre for å gjøre stemningen litt mer koselig med belysningen. Her er noen forslag: 

  • Hvis du har mulighet til å dimme lyset, er det helt perfekt! Det å kunne kontrollere belysningen opp og ned er et fint verktøy som kan gjøre at man kan justere det etter hvor lyst det er ute, og ikke minst hvor lyst man vil at det skal være inne.  
  • Tenk varm belysning, ikke kald belysning. Forskjellige pærer har enten varmt eller kaldt lys, og dette er noe som er viktig å tenke over. 
  • Prioriter myk, indirekte belysning i stedet for direkte belysning. Dette vil gi en mye bedre stemning, kaste mindre harde skygger og ikke minst bidra til en mer avslappet atmosfære. 

Andre elementer som kan gjøre kvelden enda bedre 

  • Kom forberedt! Det å bruke sexleketøy er en nydelig måte å sørge for at alle får like mye nytelse, så hvorfor ikke komme forberedt? Nysgjerrig på hva du kan overraske partneren din med? Klikk her for å se noen av de forskjellige tingene du kan velge – det finnes masse for både han og henne.  
  • Tenk på temperaturen i rommet – det er deilig at det er litt varmt hvis man skal være halvnaken (eller helt naken). 
  • Begynn tidlig. Send meldinger, ekstra lange kyss i løpet av dagen, alt det som bygger stemningen mellom dere.