Gaver til tenåringen i hus

Å kjøpe gaver til tenåringene er ikke alltid den enkleste oppgaven. Det kan være vanskelig å følge med på trender og det kan være vanskelig å vite hva som faktisk passer til alderen. Vi forandrer oss jo på forskjellige måter og i forskjellig tempo og det kan være vanskelig å vite når man skal gå fra å kjøpe «barnegaver» til når man skal kjøpe «voksengaver».

Selv om det kan være vanskelig å velge gaver så er det viktig å huske på at det er du som kjenner barnet best. Kanskje passer deg seg best med litt mer barnslige gaver frem til man er 15 år, mens andre vil ha litt med voksne gaver fra 13-års alderen.

Følg med på trendene

Akkurat som med gaver til barn på barneskolen så er det viktig at man følger med på trendene. Stort sett vil nok tenåringen snakke om eller fortelle deg hva som er «inn», men vårt beste gavetips er rett og slett å prøve å følge med litt på sosiale medier eller i blader som barna leser. På den måten kan du få med deg litt hva som er kult og hva de ønsker seg. Det kan være alt fra et liten gadget, et spill eller klær som er «inn» om dagen.

Generelle tips

Det er ikke alltid like lett å følge med på trendene, og da kan det være supert med noen litt mer generelle tips. Et gavekort på en klesbutikk du vet at tenåringen handler på kan være en super gave fordi da får de muligheten til å kjøpe det de selv vil ha på egenhånd. Det kan også være et gavekort på en aktivitet som kino eller teater, eller et gavekort på Sandvika Storsenter, eller et annet kjøpesenter i nærheten av der dere bor.