Gjør loftet klart til sommeren

Når våren kommer og vi endelig offisielt kan legge vinteren bak oss er det mange som får litt ekstra lyst til å gjøre noe med boligen. Begrepet vårrengjøring kjenner vi alle sammen og det er nesten ikke noe som er mer tilfredsstillende enn å få lov til å bokstavelig talt vaske bort vinteren, rydde i alle kriker og kroker og gjøre klar til vår og sommer. 

Det er en ting å gjøre det i de rommene vi bruker mest til daglig, som stue, kjøkken, bad og soverom, men de rommene der vi mest bare lagrer ting, som for eksempel loft eller kjeller, er rom som ofte blir glemt når det kommer til vårrengjøringa. Og kanskje gjemmer det seg både skatter og ting man rett og slett bare kan kaste gjemt bort der oppe. 

Invester i smarte løsninger for oppbevaringer  

Når vi skal rydde, vaske og sortere i rom som kjeller og loftsrom er det viktig å tenke på hvordan vi har tenkt til å oppbevare det etterpå. For både loft og kjeller er steder der det kan være både fuktig og skittent og hvis man oppbevarer ting der kan det være veldig smart å tenke over hvordan man faktisk kan ta best mulig vare på de tingene som er der. 

Med santander gebyrfri kan man få lånt litt penger hvis man ikke har spart nok penger til å skape de løsningene man ønsker seg og det kan være en fin investering. Noen ganger kan det være greit å låne penger hvis man vet akkurat hvor mye man har behov for, ikke låner mer enn man trenger og er sikker på at man kan betale det tilbake ganske fort. For det å låne er et fint verktøy å bruke hvis man har behov for noe akkurat nå, men ikke har alle pengene. 

Trenger dere en ny loftstrapp? 

En ordentlig fin loftstrapp kan være med på å gjøre at man faktisk kommer seg opp på loftet litt oftere enn det man kanskje pleier. Og da kommer man kanskje heller ikke dit at det rekker å bli så innmari rotete som det kanskje pleier og det er jo ikke noe som er bedre enn det. Når man gjør det lett å komme opp og ned fra for eksempel loftet er det ikke en like stor mental barriere å få kommet seg opp på loftet heller. 

For vi mennesker elsker å hoppe over der gjerdet er lavest og hvis vi ikke er flinke til å passe på litt så er veien til rot ganske kort. Det å skulle hente noe på et skikkelig rotete loft er relativt demotiverende, men heldigvis kan man lage seg smarte løsninger for å gjøre det litt bedre. 

Lag et fellesskap med naboene 

Det å ha et godt forhold til de man bor sammen med eller i nærheten av er en viktig del av det å føle seg tilpass hjemme og kan gjøre at man føler at livet er enda litt bedre enn det ellers hadde vært. Det vi bor er det skikkelig mange hyggelige naboer og spesielt et par filippinske kvinner.  

Både de og vi holder på med å pusse opp loftsrom, så vi har samarbeidet ganske mye på å dele på ferdigheter og det har vært helt perfekt. De kan ting vi ikke kan og motsatt, så det har skapt en veldig fin dynamikk og vi har blitt mye bedre kjent, noe som er veldig hyggelig.