Send litt ekstra kjærlighet til noen du savner

Nå begynner endelig pandemien å slippe taket på oss sakte, men sikkert. Sommeren har kommet, utepils kan nytes og mange kan endelig besøke venner og familie de ikke har sett på lenge. Likevel er det mange som fremdeles ikke får møtt nære og kjære som enten er bosatt i utlandet eller som er i risiko fordi en av partene ikke har fått vaksine enda.

Det har vært 15 harde måneder, men nå ser vi endelig lys i tunellen. Dersom du er en av dem som fremdeles ikke får mulighet til å besøke eller få besøk av dem du ønsker så finnes det fremdeles muligheter for å vise at du tenker på dem og at du er glad i dem.

Send et lite stykke Norge

En pakke i posten med noe hyggelig kan gjøre mye for en som savner familien sin eller vennene sine. Kanskje har vedkommende bursdag eller kanskje trenger vedkommende bare litt glede i hverdagen. Dersom vedkommende er bosatt i utlandet kan du jo ikke sende pakker via Posten, men det finnes heldigvis andre firmaer som sender til utlandet. UPS og PostNord sender blant annet til utlandet, raskt og enkelt. Finn Access points i Norge for å enkelt sende en liten gave eller en liten hilsen.

Hvis man først savner noen så er det ikke så mye som skal til for å gledes. Kanskje kjenner du noen som ikke har kunnet reise hjem til Norge på lenge. Da kan det jo være en ide å sende en liten pakke med koselige ting fra Norge som kvikk lunsj og brunost. Det er ikke vanskelig å sende pakker til utlandet og du kan enkelt spore pakken dersom du eller mottaker skulle være usikker på hvor pakken befinner seg. Finn servicepoints i Norge som enkelt kan hjelpe deg gjennom prosessen dersom du er usikker.